VIP ဟင္းလ်ာ

ခင္ဘုဏ္းခ်စ္တဲ့သူအတြက္...
ခင္ဘုဏ္းရဲ႕ VIP ပုဂၢိဳလ္အတြက္...
ခင္ဘုဏ္းကိုယ္တုိင္ခ်က္တဲ့...
ခင္ဘုဏ္းညီမေလး လံုးလံုးအတြက္ ငါးထမင္းနယ္


- ဆႏြင္း
- အေရာင္တင္မႈန္႔
- ၾကက္သြန္ျဖဴဆီခ်က္
- ဆီ
- ဆား
- ခရမ္းခ်ဥ္သီးျပဳတ္
- ေျမပဲ
- ခရမ္းခ်ဥ္သီး၊ နံနံပင္၊ ၾကက္သြန္ၿမိတ္
- ငါး


ျပဳလုပ္ပံုအဆင့္ဆင့္
ဆီအနည္းငယ္ထဲကို ၾကက္သြန္ျဖဴနဲ႔ ဆီသတ္ၿပီး ဆီခ်က္ျပဳလုပ္ပါတယ္။ ဆီခ်က္ခ်ိန္မွာ အေရာင္လွဖို႔ အေရာင္တင္မႈန္႔ နည္းနည္းထည့္ပါတယ္။
ငါးကို ျပဳတ္ၿပီး ႏြင္ထားပါတယ္။
ခရမ္းခ်ဥ္သီးကိုျပဳတ္ၿပီး အေစ့ထုတ္ေခ်ထားပါတယ္။
အားလူးႏွစ္လံုးေလာက္ျပဳတ္ၿပီး ေခ်ထားပါတယ္။ (ညီမေလးက ရွမ္းဆန္မႀကိဳက္လုိ႔ ေစးေစးေလးျဖစ္ေအာင္ အားလူးနဲ႔နယ္မလုိ႔ပါ)။
ေနာက္ဆံုးအေနနဲ႔ကေတာ့ ထမင္းရယ္၊ အားလူးရယ္၊ ငါးရယ္၊ ခရမ္းခ်ဥ္သီးရယ္၊ ဆီသတ္ထားတာရယ္ကို ေရာနယ္လိုက္႐ံုပါပဲ။
အခုဆိုရင္ ညီမေလးႀကိဳက္တဲ့ ငါးထမင္းနယ္ေလးရပါၿပီ...
ငါးထမင္းနယ္ေလးေပၚမွာ ေျမပဲေၾကာ္ထားတာေလးရယ္ င႐ုပ္သီးေျခာက္ေတာင့္ေၾကာ္ေလးရယ္ ၾကက္သြန္ၿမိတ္ေလးရယ္ တင္လုိက္ရင္ ပြဲေလးလည္း လွသြားတယ္။

\


Photo - Ko Naing (Escape Photo Studio)
Makeup & Hair - Htet (Pop Soul)
Decoration - The Flower Link