Babett Eatery & Bar က "Gout De France" ကို ပါဝင္ဆင္ႏႊဲ

Friday, March 9, 2018

Babett Yangon က ကမာၻတစ္၀န္းက်င္းပေနတဲ့ "Gout De France" အစီအစဥ္မွာပါဝင္ျပီး ျပင္သစ္ေဒသထြက္ အသီးအႏွံမ်ားနဲ႔ ျပင္သစ္ေတာင္ပိုင္းရဲ႕ အထူးဟင္းလ်ာမ်ားျဖင့္ ပါဝင္ဆင္ႏႊဲမယ္လို႔ သိရပါတယ္။


မတ္လ ၂၁ရက္က စတင္ျပီး ႏိုင္ငံေပါင္း ၁၅၀မွာ ျပဳလုပ္ၾကမယ့္ အဆိုပါပြဲအတြက္ Babett Eatery & Bar Yangon က မတ္လ ၁ရက္ကေန ၃၁ရက္အထိ အကာသားကၽြတ္တဲ့ ျပင္သစ္ေပါင္မုန္႔၊ ၾကက္သြန္နီသနပ္၊ ဘဲသားဟင္းရည္၊ ေတာင္သိုးသားဟင္း၊ ဂံုးေယာက္မ၊ ကကတစ္ငါး နဲ႔ ဝိုင္မ်ားတို႔ကို မီႏူးတစ္ခုလံုးစာအတြက္ က်ပ္ခုႏွစ္ေသာင္းငါးေထာင္နဲ႔ ျပင္ဆင္ေပးမွာျဖစ္တယ္လို႔ သိရပါတယ္။